Købe Amoxil København, billige Amoxil til salg uden recept

Amoxil anvendes til behandling af en bred vifte af bakterielle infektioner. Denne medicin er en penicillin-antibiotikum. Det virker ved at stoppe væksten af bakterier.

amoxil

Dette antibiotikum behandler kun bakterielle infektioner. Det vil ikke arbejde for virusinfektioner (såsom almindelig forkølelse, influenza). Unødvendig brug eller misbrug af antibiotika kan føre til dens nedsat effektivitet.

Amoxicillin anvendes også med andre lægemidler til behandling mave / tarm sår forårsaget af bakterien H. pylori og for at forhindre sår i at vende tilbage.

Andet brug: Dette afsnit indeholder anvendelser af dette stof, som ikke er anført i den godkendte amerikanske professionelle mærkning af lægemidlet, men som kan ordineres af din læge eller sygeplejerske. Brug dette stof til en tilstand, der er angivet i dette afsnit, hvis det er blevet så ordineret af din læge eller sygeplejerske.

Dette stof kan også bruges af folk med visse hjerteproblemer (såsom hjerteklap sygdom) før medicinske / tandbehandlinger (såsom tand / gum procedurer) for at forhindre hjerte-infektion.

Sådan bruger Amoxil

Tag denne medicin gennem munden med eller uden mad, som anvist af din læge, normalt hver 8 eller 12 timer. Doseringen er baseret på din medicinske tilstand og reaktion på behandlingen.

Drik masser af væske, mens du bruger denne medicin, medmindre din læge siger noget andet.

Antibiotika virker bedst, når mængden af medicin i kroppen holdes på et konstant niveau. Derfor tager dette stof på jævnt fordelte intervaller. For at hjælpe dig med at huske, tage det på samme tidspunkter hver dag.

Fortsæt med at tage denne medicin, indtil det fulde foreskrevne mængde er færdig, selvom symptomerne forsvinder efter et par dage. Standsning af medicin for tidligt kan tillade bakterier at fortsætte med at vokse, hvilket kan resultere i en tilbagevenden af infektionen.

Fortæl din læge, hvis din tilstand varer ved eller forværres.