Købe Diflucan København, billige Diflucan til salg uden recept

Diflucan anvendes til forebyggelse og behandling af en række svampe- og gærinfektioner. Det tilhører en klasse af lægemidler kaldet azol svampemidler. Det virker ved at stoppe væksten af visse typer svampe.
diflucan

Sådan bruger Diflucan

Læs indlægssedlen hvis fås på apoteket, før du begynder at tage fluconazol og hver gang du får en opfyldning. Hvis du har spørgsmål, så spørg din læge eller apotek.

Tag denne medicin gennem munden med eller uden mad, som anvist af din læge, som regel en gang dagligt.

Hvis du tager den flydende suspension form af denne medicin, ryste flasken godt før hver dosis. Måle forsigtigt dosis hjælp af en særlig måleindretning / spoon. Brug ikke en husstand ske, fordi du ikke kan få den korrekte dosis.

Dosering er baseret på din medicinske tilstand og reaktion på behandlingen. For børn, er dosering også baseret på vægt. Generelt i børn, bør dosis ikke overstige 600 mg dagligt, medmindre instrueret af lægen.

Denne medicin fungerer bedst, når mængden af medicin i kroppen holdes på et konstant niveau. Derfor tager det på samme tidspunkt hver dag som anvist.

Fortsæt med at tage denne medicin, indtil det fulde foreskrevne mængde er færdig, selvom symptomerne forsvinder efter et par dage. Standsning af medicin for tidligt kan tillade svampen at fortsætte med at vokse, hvilket kan resultere i en tilbagevenden af infektionen.

Fortæl din læge, hvis din tilstand fortsætter, eller hvis det bliver værre.