Købe Lasix København, billige Lasix til salg uden recept

Lasix anvendes til at reducere ekstra væske i kroppen (ødem) forårsaget af tilstande såsom hjertesvigt, leversygdom og nyresygdom. Dette kan mindske symptomer som åndenød og hævelse i dine arme, ben og mave.
lasix

Dette stof er også bruges til behandling af forhøjet blodtryk. Sænkning højt blodtryk hjælper forhindre slagtilfælde, hjerteanfald og nyreproblemer.

Furosemid er en “vand pille” (vanddrivende), der får dig til at gøre mere urin. Dette hjælper din krop slippe af med ekstra vand og salt.

Andet brug: Dette afsnit indeholder anvendelser af dette stof, som ikke er anført i den godkendte faglige mærkning for lægemidlet, men som kan ordineres af din læge eller sygeplejerske. Brug dette stof til en tilstand, der er angivet i dette afsnit, hvis det er blevet så ordineret af din læge eller sygeplejerske.

Lasix kan også anvendes til at nedsætte et højt niveau af calcium i blodet (hypercalcæmi).

Sådan bruger Lasix

Læs indlægssedlen hvis fås på apoteket, før du begynder at tage furosemid og hver gang du får en refill. Hvis du har spørgsmål, så spørg din læge eller apotek.

Tag denne medicin gennem munden som anvist af din læge, med eller uden mad, som regel en eller to gange dagligt. Det er bedst at undgå at tage denne medicin inden for 4 timer af din sengetid for at forebygge at skulle komme til at tisse.

Dosering er baseret på din medicinske tilstand, alder og respons på behandlingen. For børn, er dosen også baseret på vægt. Ældre voksne normalt starte med en lavere dosis for at mindske risikoen for bivirkninger. Må ikke øge dosis eller tage det oftere end rettet.

Tag denne medicin regelmæssigt for at få mest gavn af det. For at hjælpe dig med at huske, tage det på samme tid (s) af dagen som anvist. Det er vigtigt at fortsætte med at tage denne medicin, selvom du føler dig godt. De fleste mennesker med forhøjet blodtryk ikke føler syge.

Sucralfat kan cholestyramin og colestipol nedsætte absorptionen af furosemid. Hvis du tager nogen af disse lægemidler, adskille timingen af hver dosis fra furosemid med mindst 2 timer.

Fortæl din læge, hvis din tilstand ikke forbedres, eller hvis det bliver værre (f.eks dit blodtryk aflæsninger forblive høj eller øge).