købe Nolvadex København, billige Nolvadex til salg uden recept

Nolvadex anvendes til behandling af brystkræft, der har spredt sig til andre dele af kroppen (metastatisk brystkræft) den, til behandling af brystkræft hos visse patienter efter operation og strålebehandling, og at reducere chancerne for brystkræft i høj-risiko patienter.
nolvadex

Denne medicin kan blokere væksten af brystcancer. Det virker ved at forstyrre virkninger af østrogen i brystvæv.

Hvordan man bruger Nolvadex

Læs Medicin Guide fra apoteket, før du begynder at bruge tamoxifen og hver gang du får en refill. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din læge eller apotek.

Tag denne medicin gennem munden med eller uden mad, som regel en eller to gange dagligt i 5 år, eller som anvist af din læge. Daglige doser på over 20 mg er normalt opdelt i halve og to gange dagligt, om morgenen og aftenen, eller som anvist af din læge. Hvis du bruger væsken, måle dosis forsigtigt med en speciel måleapparat / ske. Brug ikke en husstand ske, fordi du ikke kan få den korrekte dosis.

Dosering er baseret på din medicinske tilstand og respons på behandlingen.

Brug denne medicin regelmæssigt for at få mest gavn af det. For at hjælpe dig med at huske, tage det på samme tidspunkt (er) hver dag.

Hvis du har brystkræft, som har spredt sig til andre dele af kroppen, kan du opleve øget knogle / kræft smerter og / eller sygdom opblussen som du begynder at tage tamoxifen. I nogle tilfælde kan det være et tegn på en god reaktion på medicin. Symptomerne omfatter øget knoglesmerter, øget tumorstørrelse eller endda nye tumorer. Disse symptomer forsvinder normalt hurtigt. Under alle omstændigheder anmelde disse symptomer straks til din læge.

Da dette stof kan optages gennem huden og lunger, kvinder, der er gravide, eller som kan blive gravide, bør ikke håndtere denne medicin eller indånde støvet fra tabletterne. (Se også Forholdsregler afsnit.)

Fortæl din læge, hvis din tilstand forværres (f.eks du får nye knuder i brystet).