Købe Propecia København, billige Propecia til salg uden recept

Propecia Finasteride anvendes til at skrumpe en forstørret prostata (benign prostatahyperplasi eller BPH) hos voksne mænd. Det kan anvendes alene eller i kombination med andre lægemidler til at reducere symptomerne af BPH og kan også reducere behovet for kirurgi.
propecia

Finasteride kan forbedre symptomer på BPH og give fordele såsom nedsat trang til at tisse, bedre urin flow med mindre belastende, mindre af en følelse af, at blæren ikke er helt tømt, og nedsat natlig vandladning. Denne medicin virker ved at nedsætte mængden af et naturligt organ hormon (DHT), der forårsager vækst af prostata.

Propecia Finasteride er ikke godkendt til forebyggelse af prostatakræft. Det kan let øge risikoen for at udvikle en meget alvorlig form for prostatakræft. Tal med din læge om fordele og risici.

Kvinder og børn bør ikke bruge denne medicin.

Sådan bruger Propecia

Læs indlægssedlen fra apoteket, før du begynder at tage finasterid og hver gang du får en refill. Hvis du har spørgsmål til de oplysninger, skal du kontakte din læge eller apotek.

Tag denne medicin gennem munden, med eller uden mad, som regel en gang om dagen, eller som anvist af din læge.

Hvis tabletten knuses eller knækkes, bør det ikke håndteres af en kvinde, der er gravid eller af en kvinde, der kan blive gravid (se også Forholdsregler afsnit).

Brug denne medicin regelmæssigt for at få mest gavn af det. Husk at bruge det på samme tidspunkt hver dag. Du må ikke stoppe med at tage denne medicin uden at konsultere din læge.

Det kan tage 6-12 måneder at lægge mærke til en fordel.

Informer din læge, hvis din tilstand varer ved eller forværres.