Købe Zithromax København, billige Zithromax til salg uden recept

Zithromax anvendes til at forebygge og behandle en meget alvorlig form for infektion (mycobakterier eller MAC). Det er et makrolid-antibiotikum. Det virker ved at stoppe væksten af bakterier.
zythromax

Denne medicin vil ikke arbejde for virusinfektioner (såsom almindelig forkølelse, influenza). Unødvendig brug eller misbrug af antibiotika kan føre til dens nedsat effektivitet.

Sådan bruger Zithromax

Tag denne medicin gennem munden, med eller uden mad. Du kan tage denne medicin med mad, hvis maveproblemer opstår.

For at undgå infektion, tage dette lægemiddel, som anvist af din læge, som regel en gang om ugen på den samme dag hver uge. Fortsæt med at tage denne medicin, indtil lægen siger du til at stoppe.

Til behandling af infektioner, tage dette lægemiddel, som anvist af din læge, som regel en gang dagligt på samme tidspunkt hver dag. Fortsæt med at tage denne medicin, indtil lægen siger du til at stoppe. Standsning af medicin for tidligt på egen hånd kan tillade bakterier til at fortsætte med at vokse, hvilket kan resultere i en tilbagevenden af infektionen. Fortæl din læge, hvis din tilstand varer ved eller forværres.

Antibiotika virker bedst, når mængden af medicin i kroppen holdes på et konstant niveau. Derfor tager dette stof på jævnt fordelte intervaller.

Antacida, der indeholder aluminium eller magnesium kan nedsætte absorptionen af azithromycin, hvis det tages på samme tid. Hvis du tager et syreneutraliserende, der indeholder aluminium eller magnesium, vente mindst 2 timer før eller efter indtagelse azithromycin.