Købe Zocor København, billige Zocor til salg uden recept

Zocor bruges sammen med en ordentlig kost for at hjælpe lavere “dårlige” kolesterol og fedtstoffer (såsom LDL, triglycerider) og hæve “gode” kolesterol (HDL) i blodet. Det tilhører en gruppe af lægemidler kendt som “statiner”.
zocor

Det virker ved at reducere mængden af kolesterol fra leveren. Sænkning “dårlige” kolesterol og triglycerider og øge “godt” kolesterol nedsætter risikoen for hjertesygdomme og hjælper med at forhindre slagtilfælde og hjerteanfald.

Ud over at spise en ordentlig kost (såsom en lav-kolesterol / fedtfattig kost), andre livsstilsændringer, der kan hjælpe denne medicin arbejde bedre omfatte motion, tabe vægt, hvis overvægt, og rygestop. Kontakt din læge for flere detaljer.
Sådan bruger Zocor

Tag denne medicin gennem munden med eller uden mad, som anvist af din læge, som regel en gang dagligt om aftenen.

Dosering er baseret på din medicinske tilstand, respons på behandlingen, alder og andre medikamenter, du kan tage. Sørg for at fortælle din læge og apotek om alle de produkter, du bruger (herunder receptpligtig medicin, nonprescription medicin, og naturlægemidler produkter). Kinesiske patienter, der tager niacin kan kræve lavere doser af simvastatin. Spørg din læge for flere detaljer.

Den sædvanlige maksimale dosis for denne medicin er 40 mg om dagen. Hvis du er blevet anvist af din læge til at tage mere end 40 mg, fortsætte på den samme dosis. Men straks tale med ham eller hende om de risici og fordele ved dit højere dosis.

Må ikke øge dosis eller tage denne medicin oftere end foreskrevet. Din tilstand vil ikke forbedre nogen hurtigere, og risikoen for alvorlige bivirkninger kan øges.

Undgå at spise grapefrugt eller drikke grapefrugtjuice, mens du bruger denne medicin, medmindre din læge beder dig om noget andet. Grapefrugt kan øge mængden af denne medicin i din blodbanen. Kontakt din læge eller apotek for flere detaljer.

Tag denne medicin regelmæssigt for at få mest gavn af det. Husk at tage det på samme tidspunkt hver dag. Det er vigtigt at fortsætte med at tage denne medicin, selvom du føler dig godt. De fleste mennesker med højt kolesteroltal eller triglycerider ikke føler syge.

Det er meget vigtigt at fortsætte med at følge din læges råd om kost og motion. Det kan tage op til 4 uger, før du får det fulde udbytte af dette stof.