Købe Zyban København, billige Zyban til salg uden recept

Zyban medicin anvendes til behandling af depression. Det kan forbedre dit humør og følelser af velvære. Det kan arbejde ved at genskabe balancen i visse naturlige stoffer (dopamin, noradrenalin) i hjernen.
zyban

Andet brug: Dette afsnit indeholder anvendelser af dette stof, som ikke er anført i den godkendte faglige mærkning for lægemidlet, men som kan ordineres af din læge eller sygeplejerske. Brug dette stof til en tilstand, der er angivet i dette afsnit, hvis det er blevet så ordineret af din læge eller sygeplejerske.

Bupropion kan anvendes til behandling af opmærksomhed underskud hyperactivity disorder (ADHD), eller til at hjælpe folk holder op med at ryge ved at faldende cravings og nikotin abstinenser. Det kan også anvendes til behandling af bipolar lidelse (depressiv fase) eller for at undgå Seasonal Affective Disorder (SAD), en type af depression, der forekommer hvert år på samme tid (for eksempel om vinteren).

Sådan bruger Zyban

Læs Medicin Guide fra apoteket, før du begynder at bruge bupropion og hver gang du får en refill. Hvis du har spørgsmål, så spørg din læge eller apotek.

Tag denne medicin gennem munden med eller uden mad, som anvist af din læge, som regel to gange om dagen. Hvis du har maveproblemer, kan du tage denne medicin med eller efter et måltid eller mellemmåltid. Tag den første dosis, så snart du vågner op om morgenen og den anden dosis i mindst 8 timer senere, eller tage som anvist af din læge. Tager denne medicin sent på dagen kan forårsage problemer med at sove (søvnløshed). Tag denne medicin regelmæssigt for at få mest gavn af det. For at hjælpe dig med at huske, tage det på samme tidspunkter hver dag.

Du må ikke knuse eller tygge denne medicin. Dermed kan frigive alt lægemidlet på én gang, hvilket øger risikoen for bivirkninger. Også, ikke splitte tabletterne, medmindre de har en delekærv og din læge eller apoteket fortæller dig at gøre det. Synk hele eller delt tablet uden at knuse eller tygge.

Doseringen er baseret på din medicinske tilstand, leverfunktion, og respons på behandlingen. For at mindske risikoen for bivirkninger, kan lægen henvise dig til at starte denne medicin med en lav dosis og gradvist øge dosis. Må ikke øge dosis eller bruge dette stof oftere eller i længere tid end foreskrevet. Din tilstand vil ikke forbedre nogen hurtigere og din risiko for bivirkninger vil stige.

Du må ikke stoppe med at tage denne medicin uden at konsultere din læge. Din dosis skal måske nedsættes gradvist.

Det kan tage 4 uger eller længere, før du får det fulde udbytte af dette stof. Fortæl din læge, hvis din tilstand ikke forbedres, eller hvis det bliver værre.